Syndicus

Voor welke voordelen zorgt een syndicus?

Een syndicus ontzorgt jou en zorgt dat je alle wettelijke bepalingen netjes opvolgt. De wetgeving verandert regelmatig. Daarom is het van groot belang dat je je laat bijstaan door een expert ter zake.

Waarom kiezen voor vasthoet

VastHOET-beheer is een bedrijf dat uitsluitend vastgoed beheert en wordt geleid door Pieter Hoet en Harry De Smedt. Zij zijn jouw persoonlijke aanspreekpunten voor alle vragen over jouw vastgoed. Elke dag opnieuw, 7 dagen op 7 en 24 uur per dag staan Pieter en Harry voor je klaar.

VastHOET-beheer heeft haar wortels in Lier en is actief in Groot-Lier . We kiezen er bewust voor om lokaal actief te blijven. Zo garanderen we dat we in geval van nood binnen het kwartier ter plaatse zijn. Want dat vinden we ontzettend belangrijk. Zoek je een partner die steeds bereikbaar is en waar je niet in wacht in een callcenter wordt geplaatst? Dan zit je goed bij VastHOET-beheer.

We kiezen voor standaardisering en digitalisering waar efficiëntiewinsten geboekt kunnen worden. Maar toch blijft ieder project vooral maatwerk. Het beheer van je vastgoed vereist een doorgedreven kennis van het pand, van de bewoners en van de eigenaars. Daarin onderscheiden we ons van de concurrentie.

Naast persoonlijk contact en nabijheid hebben we ook meer dan 10 jaar ervaring in-house. We hebben een sterke kennis van de wetgeving en zorgen voor een wettelijk conform beheer van jouw vastgoed. We hebben ook veel ervaring met het beheer van kleinere projecten.

Elke eigenaar telt binnen de Vereniging van Mede-Eigenaren. We treden als onpartijdige syndicus op in opdracht van de Vereniging van Mede-Eigenaren.

Elke vereniging krijgt een persoonlijk aanspreekpunt dat steeds bereikbaar is. Zo worden eventuele euvels snel en efficiënt verholpen.

We hebben niet de ambitie om de grootste syndicus van Vlaanderen te worden. Wel willen we de beste dienstverlening van Vlaanderen aanbieden. Dat kan alleen door op kwaliteit te focussen.

Alle kennis is binnen VastHOET-beheer aanwezig voor een begeleiding van A tot Z.

Krijg een vrijblijvende offerte

Een greep uit onze referenties

't Pleintje

Koningshooikt

Hooikt 1822

Koningshooikt

Royal Philips

Lier