Syndicus

Wat doet een syndicus precies?

Een syndicus is verantwoordelijk voor het beheer van alle gemeenschappelijke delen van het gebouw. In een appartementsgebouw kan dit onder meer gaan over de tuin, gevels, dak, inkomhal, lift en andere technische installaties die gemeenschappelijk zijn. Beslissingen hierover worden steeds genomen in de schoot van de Vereniging van Mede-Eigenaren. De syndicus speelt hier een cruciale rol.

onze taken

Een syndicus zorgt voor het all-round beheer van alle gemeenschappelijke delen van jouw vastgoed.

Krijg een vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor vasthoet?

Pieter Hoet richtte in 2012 VastHOET-beheer op en heeft dus al meer dan 10 jaar ervaring als syndicus. Lokale verbondenheid en persoonlijk contact staan centraal in het DNA van VastHOET-beheer.

VastHOET-beheer is een bedrijf dat uitsluitend vastgoed beheert en wordt geleid door Pieter Hoet en Harry De Smedt. Zij zijn jouw persoonlijke aanspreekpunten voor alle vragen over jouw vastgoed. Elke dag opnieuw, 7 dagen op 7 en 24 uur per dag staan Pieter en Harry voor je klaar.

VastHOET-beheer heeft haar wortels in Lier en is actief in Groot-Lier . We kiezen er bewust voor om lokaal actief te blijven. Zo garanderen we dat we in geval van nood binnen het kwartier ter plaatse zijn. Want dat vinden we ontzettend belangrijk. Zoek je een partner die steeds bereikbaar is en waar je niet in wacht in een callcenter wordt geplaatst? Dan zit je goed bij VastHOET-beheer.

We kiezen voor standaardisering en digitalisering waar efficiëntiewinsten geboekt kunnen worden. Maar toch blijft ieder project vooral maatwerk. Het beheer van je vastgoed vereist een doorgedreven kennis van het pand, van de bewoners en van de eigenaars. Daarin onderscheiden we ons van de concurrentie.

Naast persoonlijk contact en nabijheid hebben we ook meer dan 10 jaar ervaring in-house. We hebben een sterke kennis van de wetgeving en zorgen voor een wettelijk conform beheer van jouw vastgoed. We hebben ook veel ervaring met het beheer van kleinere projecten.

Een greep uit onze referenties

't Pleintje

Koningshooikt

Hooikt 1822

Koningshooikt

Royal Philips

Lier