Rentmeester

Wat doet een rentmeester precies?

Een rentmeester ontzorgt vastgoedeigenaren en optimaliseert hun rendementen dankzij een efficiënt beheer. Wil je geen tijd besteden aan de administratieve opvolging van je huurders? Vergeet je soms een indexering door te rekenen? Ben je niet meer mee met de huurwetgeving? Heb je andere prioriteiten dan het beheer van vastgoed? Reken dan op VastHOET-beheer als rentmeester. Wij ontzorgen jou zodat jij je kan focussen op andere zaken en optimaal van de opbrengsten van je vastgoed geniet, zonder alle zorgen.

onze taken

Een syndicus zorgt voor het all-round beheer van alle gemeenschappelijke delen van jouw vastgoed.

Krijg een vrijblijvende offerte

Waarom kiezen voor vasthoet?

Pieter Hoet richtte in 2012 VastHOET-beheer op en heeft dus al meer dan 10 jaar ervaring als syndicus. Lokale verbondenheid en persoonlijk contact staan centraal in het DNA van VastHOET-beheer.

VastHOET-beheer is een bedrijf dat uitsluitend vastgoed beheert en wordt geleid door Pieter Hoet en Harry De Smedt. Zij zijn jouw persoonlijke aanspreekpunten voor alle vragen over jouw vastgoed. Elke dag opnieuw, 7 dagen op 7 en 24 uur per dag staan Pieter en Harry voor je klaar.

VastHOET-beheer heeft haar wortels in Lier en is actief in Groot-Lier . We kiezen er bewust voor om lokaal actief te blijven. Zo garanderen we dat we in geval van nood binnen het kwartier ter plaatse zijn. Want dat vinden we ontzettend belangrijk. Zoek je een partner die steeds bereikbaar is en waar je niet in wacht in een callcenter wordt geplaatst? Dan zit je goed bij VastHOET-beheer.

We kiezen voor standaardisering en digitalisering waar efficiëntiewinsten geboekt kunnen worden. Maar toch blijft ieder project vooral maatwerk. Het beheer van je vastgoed vereist een doorgedreven kennis van het pand, van de bewoners en van de eigenaars. Daarin onderscheiden we ons van de concurrentie.

Naast persoonlijk contact en nabijheid hebben we ook meer dan 10 jaar ervaring in-house. We hebben een sterke kennis van de wetgeving en zorgen voor een wettelijk conform beheer van jouw vastgoed. We hebben ook veel ervaring met het beheer van kleinere projecten.

Een greep uit onze referenties

't Pleintje

Koningshooikt

Hooikt 1822

Koningshooikt

Royal Philips

Lier