Over VastHOET-beheer

VastHOET-beheer werd opgericht in 2012 door Pieter Hoet. In 2022 vervoegde ondernemer Harry De Smedt het team als beheerder om de dienstverlening uit te breiden en recent werd het team uitgebreid met Robin De Smedt die ervaring heeft in boekhouding en verzekeringen. Doorheen de jaren groeide VastHOET-beheer uit tot een klinkende naam in de vastgoedwereld waarbij nabijheid, persoonlijk contact en professionele service centraal staan. De vele tevreden cliënten zijn daar het beste bewijs van. Vele jaren ervaring als syndicus met een professionele opvolging verzekerd.

onze waarden

Een goede samenwerking vertrekt vanuit wederzijds vertrouwen. We beginnen steeds met een doordacht kennismakingsgesprek zodat we jouw noden in kaart brengen. Via een uitgebreide analyse op maat maken we een gepast voorstel.

We ondernemen vanuit een langetermijnvisie en willen dus een samenwerking op de lange termijn aangaan met onze cliënten. Zo garanderen we continuïteit en zekerheid voor onze cliënten.

Door continue bijscholing verzekeren we de kwaliteit van onze dienstverlening. Ook digitalisatie en innovatie staat hoog op de agenda, zonder onze persoonlijke touch te verliezen.

Een familiebedrijf dat nabij haar cliënten staat, zo omschrijf je VastHOET-beheer het beste. We onderscheiden ons van de concurrentie door op deze sterke punten in te zetten.

kies voor een betrokken vastgoedbeheer

Ons ervaren team

Pieter Hoet - vastgoedbeheerder, syndicus en rentmeester in Lier

Pieter Hoet

Pieter Hoet startte in 2012 als syndicus in bijberoep en maakte in 2014 een carrièreswitch van ICT consultant en ‘Service Delivery Management’ naar vastgoedbeheer. De ervaring opgedaan als dienstverlener (‘Service Delivery’) in ICT is een enorme troef in de huidige job als vastgoedbeheerder (dienstverlener) in residentieel vastgoed. Vervang ‘ICT’ door ‘gebouw’, dienst verlenen betekent in beide sectoren hetzelfde: de klant staat centraal.

Harry De Smedt - vastgoedbeheerder, syndicus en rentmeester in Lier

Harry De Smedt

Harry De Smedt is een ondernemer met jarenlange ervaring in de technologiesector en het bancaire en verzekeringswezen. Ook zijn praktische ervaring met juridische onderwerpen en het beheer van vastgoed zijn de unieke basis om te fungeren als een persoonlijke syndicus of rentmeester van jouw gebouw.

Robin De Smedt

Robin De Smedt

Robin De Smedt heeft een jarenlange ervaring in de accountantswereld en is gediplomeerd in de verzekeringsbranche. Hij is de geknipte professional om de backoffice en de VME administratie te beheren.

vrijblijvend eens kennismaken?

Waarom kiezen voor vasthoet?

Pieter Hoet richtte in 2012 VastHOET-beheer op en heeft dus al meer dan 10 jaar ervaring als syndicus. Lokale verbondenheid en persoonlijk contact staan centraal in het DNA van VastHOET-beheer.

VastHOET-beheer is een bedrijf dat uitsluitend vastgoed beheert en wordt geleid door Pieter Hoet en Harry De Smedt. Zij zijn jouw persoonlijke aanspreekpunten voor alle vragen over jouw vastgoed. Elke dag opnieuw, 7 dagen op 7 en 24 uur per dag staan Pieter en Harry voor je klaar.

VastHOET-beheer heeft haar wortels in Lier en is actief in Groot-Lier . We kiezen er bewust voor om lokaal actief te blijven. Zo garanderen we dat we in geval van nood binnen het kwartier ter plaatse zijn. Want dat vinden we ontzettend belangrijk. Zoek je een partner die steeds bereikbaar is en waar je niet in wacht in een callcenter wordt geplaatst? Dan zit je goed bij VastHOET-beheer.

We kiezen voor standaardisering en digitalisering waar efficiëntiewinsten geboekt kunnen worden. Maar toch blijft ieder project vooral maatwerk. Het beheer van je vastgoed vereist een doorgedreven kennis van het pand, van de bewoners en van de eigenaars. Daarin onderscheiden we ons van de concurrentie.

Naast persoonlijk contact en nabijheid hebben we ook meer dan 10 jaar ervaring in-house. We hebben een sterke kennis van de wetgeving en zorgen voor een wettelijk conform beheer van jouw vastgoed. We hebben ook veel ervaring met het beheer van kleinere projecten.

Een greep uit onze referenties

't Pleintje

Koningshooikt

Hooikt 1822

Koningshooikt

Royal Philips

Lier